Albufeira Jongerenreizen

Er zijn drie Nederlandse reisorganisaties die jongerenreizen naar Albufeira organiseren; GogoBeachmasters, GoFun. Het gaat altijd om vliegreizen, want voor een busreis ligt Albufeira te ver weg. Ook zijn er maar weinig campings in de Algarve, je hebt de keuze uit een appartement of hotel. Ter plekke worden door de reisorganisatie meerdere activiteiten georganiseerd, zoals een trip naar Lissabon, Partyboat tochtje en Jeepsafari.

Beachmasters AlbufeiraBeachmasters

Beachmasters is de populairste jongerenreisorganisatie en heeft 12 appartementen en hotels in het aanbod. Vanaf 309,- euro zit je deze zomer al met Beachmasters in Albufeira. Wij raden de appartementen op Vilanova Resort aan. Beachmasters organiseert zowel s’avonds als overdag leuke activiteiten zodat jij je deze zomer niet hoeft te vervelen. Waar je zeker heen moet gaan zijn de kroegentocht, Summer Carnaval en Party Crashers.

Meer informatie vind je op de site van Beachmasters

GOGO

GOGO heeft dit jaar Totally Summer appartementen in Albufeira. Dit zijn appartementen waar enkel jongeren zitten en ook eigen GOGO crew aanwezig is. Geen last van gezinnen of boze hoteleigenaren die je wegjagen met je net gescoorde Zweedse aanwinst. Verder is het de hele dag feest op het complex en zit je ook nog dichtbij het strand. De Ourasol/Ouravista appartementen zijn Totally appartementen van GOGO.

S’nachts en overdags organiseert GOGO onder meer een club night, kroegentocht, Party Crashers, Totally Summer party en dolfijnen spotten.

Meer informatie vind je op de site van GOGO

GoFun Albufeira

GOfun

GOfun heeft in 2018 twaalf verschillende appartementen en hotels in zowel het oude als nieuwe gedeelte van Albufeira. GoFun heeft overdag een aantal leuke activiteiten. Zo kan je mee naar Lissabon, Jeepsafari, Relaxing cruise en poolparty. S’avonds kan je mee op kroegentocht en zijn er verschillende party’s.

Meer informatie vind je op de site van GOfun…