Feesten en uitgaan in Albufeira

In Albufeira heb je twee verschillende gebieden om uit te gaan. Allereerst heb je het oude centrum met de kroegen en clubs Bloopers, Twist en Fiesta. Dé uitgaansstraat van Albufeira bevind zich echter in het nieuwe gedeelte Praia da Oura aan De Strip (Av. Sá Carneiro) . Op de Strip vind je de grootste en leukste discotheken van Albufeira. De afstand tussen het oude gedeelte en de Strip is ca. drie kilometer en ongeveer een half uur lopen of een ritje met de taxi van tussen de 7,50 en 10 euro.

Bloopers (Oude centrum)

Feestcafé Bloopers zorgt iedere nacht tot vier uur voor gegarandeerd feestplezier. Het is de thuishaven van jongerenreisorganisatie Beachmasters. Het café bevindt zich in het oude centrum van Albufeira. Het is samen met Feestcafé Celebration het Hart van het Nederlandse uitgaansleven in Albufeira en dus de plek om Nederlandse feestgangers te ontmoeten. Ook het personeel is Nederlands en doet iedere avond weer zijn best om met jou een geweldig feest te beleven.

Celebration (Strip)

Feestcafé Celebration is het grootste feestcafé in Albufeira. Het feestcafé richt zich met Nederlands personeel en Nederlandse muziek volledig op de Nederlandse vakantiegangers en staat dus garant voor een gezellige Hollandse sfeer. Naast Hollandse meezingers draait de DJ alle op dat moment populaire feestmuziek. Je vindt het café in een zijstraat van de Strip.

Wild & Co (Strip)

Wild & Co is een bar waar je toch even moet zijn geweest tijdens je vakantie in Albufeira. Het is een combinatie van een restaurant en bar. Op de begane grond vind je de bar waar in het begin van de avond live muziek optredens zijn van een band en de dames op de bar dansen. Naarmate het later wordt neemt de DJ het over en kan het feest echt los. Het bestellen van een cocktail staat garant voor een leuke show van de barmannen. Het feestpubliek is heel divers en internationaal. Boven de bar zit een restaurant, waar je met uitzicht over de zee kunt genieten van een Argentijnse steak.

Kiss (Rua Vasco Da Gama, dichtbij de Strip)

Deze discotheek is met zijn dertig jaar één van de oudste discotheken van Kiss en heeft een zeer goede reputatie als dé discotheek van Albufeira. Er zijn drie verschillende dansvloeren met onder meer house, hip-hop en techno muziek. Je zult ook hier veel Nederlandse feestvierders tegenkomen onder meer door de gastoptredens van bekende Nederlandse DJ’s en artiesten. De Kiss is tot zeven uur geopend en bevindt zich in de buurt van de Strip in het moderne gedeelte van Albufeira.

Fiesta (Oude centrum)

Zoals de naam al zegt wordt in deze club feest gevierd en wel in een heerlijk exotisch en relaxt sfeertje. Het is een mooie moderne club in het oude centrum van Albufeira. Elke avond zorgen de beste (inter)nationale DJ’s en artiesten voor een geweldig feestje. In deze club zul je veel Nederlanders tegenkomen, maar ook veel andere nationaliteiten.

Café Del Mar (De Strip)

In Café Del Mar is ideaal om je stapavond te beginnen. Al vroeg op de avond is het in Café Del Mar gezellig druk en kun je lekker een biertje of cocktail drinken. Het publiek is internationaal, maar ook veel Nederlanders weten dit café te vinden. Vanaf Café Del Mar is het maar een paar minuutjes lopen naar onder meer de Celebration en andere op de Strip gevestigde clubs en café’s.

Garage Bar (De Strip)

Tijd voor een avondje iets anders? Ga dan karaoken, voetbal kijken of een dansje doen bij de Garage Bar. Lokale DJ’s draaien populaire hits en jou verzoekjes voor een gezellig avondje op de dansvloer. De Garage Bar is van 18.00 uur tot 4.00 uur s’nachts geopend.

 Vegas (Oude Centrum)

Een internationale bar in het oude gedeelte van Albufeira. Er is plaats voor zo’n 120 man en er kan worden gefeest tot in de vroege uurtjes. Het personeel zorgt voor een gezellige sfeer in Vegas Bar. Er wordt regelmatig live opgetreden door diverse artiesten.

Discotheek Kadoc (Buiten Albufeira, richting Vilamoura)

Deze discotheek ligt op 11 kilometer afstand van Albufeira en is dus per taxi prima en goedkoop te bereiken. Er zijn regelmatig thema-feesten met de beste DJ’s van Portugal. Indien je een avondje klaar bent met de kleinere clubs en kroegen uit Albufeira, dan is deze grootste discotheek van Portugal precies wat jij zoekt. De discotheek heeft meerdere zalen met spectaculaire lasershows. Even iets rustiger aan, dan ga je naar de relaxruimte op het tropische terras. Kadoc sluit pas om 7 uur in de ochtend. GOGO en X-Travel hebben een avondje Kadoc in hun activiteitenpakket zitten. Je wordt dan per bus naar de discotheek gebracht.

Bar Twist (Oude Centrum)

Vlakbij Feestcafé Bloopers ligt Bar Twist. De bar staat iedere avond vol. De enthousiaste bar- mannen en vrouwen zorgen iedere avond voor leuk entertainment en maken er samen met de DJ en live-bands een geweldig feest van. De DJ draait verschillende en afwisselende muziekstijlen, zodat iedereen aan zijn trekken komt in Bar Twist.

4 gedachten over “Feesten en uitgaan in Albufeira”

 1. Hallo. Kunt u mij vertellen tot welke datum alle Clubs open zijn in de grote vakantie in Albufeira ? Wij vertrekken met een groep jongeren naar Albufeira op 25 augustus (dan is het nog vakantie in het Noorden) en we horen nu dat alle clubs dan al gesloten zijn……..

 2. Hai!

  Mn maten en ik gaan 23 augustus naar Albufeira tot en met de 29ste… zijn de clubs en alles nog wel open? Of is alles dan al leeg gelopen? We gaan er heen voornamelijk voor het feesten natuurlijk, maar ja als alles dicht is…

  Ik hoor graag zsm van jullie!

  Gr Thomas

 3. Hoi !

  Ik kan nergens vinden wanneer het clubseizoen eindigt in Albufeira. Wij willen graag eind augustus , maar als de clubs dan gesloten zijn?

  Ik hoor graag zsm van jullie’

  Groet Ilse

 4. Zijn de clubs open in albufeira. Dit ivm Corona en verblijf met 8 jongeren vanaf 18 juli 2020

Reacties zijn gesloten.