In de omgeving van Albufeira liggen diverse waterparken met de hoogste glijbanen en grootste zwembaden. Een overzicht van de waterparken en Albufeira vind je hier.

GoFUn Albufeira uitzicht banner

Aqualand Algarve

Aqualand heeft meerdere grote glijbanen voor echte waaghalzen. Ook is er een wildwaterbaan waar je op een band vanaf kunt. De wachtrijen in het park zijn niet lang en ook voor de ouders is er voldoende plek om de hele dag in de zon te liggen terwijl de kinderen zich vermaken op de vele glijbanen.

jongeren plezier in het zwembad

De wachtrijen bij de glijbanen gaan snel. Eten en drinken in het park kopen is aan de prijzige kant. De prijs ligt op 18 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen (5-10 jaar) indien je online op de website koopt. Indien je tickets aan de deur koopt is de prijs 22 euro voor volwassenen en 16 euro voor kinderen.

Adres: E.N. 125 – Sítio das Areias Apartado 11 8365-908 ALCANTARILHA, Algarve, Portugal


albufeira plezier in waterpark

Aquashow Family Park

Aquashow is een themapark op ca. 20 kilometer gelegen op ca. 20 kilometer van Albufeira. Naast diverse zwembaden en glijbanen, kun je er ook een ritje maken in de grootste boomstammen-achtbaan van Europa en andere attracties. Even geen zin om te zwemmen? Bezoek dan de papegaaien en reptielen shows. Een leuk pretpark met diverse attracties voor het hele gezin. Volwassenen betalen 27 euro entree en kinderen (5-10 jaar) 18 euro. Het park is in het hoogseizoen geopend van 10 uur tot 18-30/19.00 uur.

AQUASHOW Park, Semino E.N 396, 8125-303 Quarteira

feesten op het strand


GoFUn Albufeira uitzicht banner